USK

Pojksammandrag 2023

Pojksammandrag i Uppsala 6-7 maj 2023! 

Uppsala Skridskoklubb bjuder in till ett nationellt pojksammandrag med Alexander Majorov 6-7 maj 2023. Alexander kommer att bjuda på en inspirerande helg för konståkningskillar i alla åldrar. Målet är att killarna ska träffas, känna sig stärkta och inspirerade! Både is, mark och teoretiska föreläsningar finns på schemat. Vi hoppas helgen ska genomsyras av glädje, glöd och gemenskap!
Alla killar som tränar konståkning är välkomna, vi delar in i grupper utifrån ålder och nivå. Anmälan sker via klubbens hemsida: https://uppsalask.com/anmalan/. Kostnad för två dagar inklusive lunch, middag och fika, är 700:-. Sista anmälningsdag är 30 april. Boende får var och en ordna själv, men klubben har bokat sovsala på 6 respektive 8 våningssängar på Hotell Botanika, https://www.hotellbotanika.se, detta boende bokas vid anmälan. Det pågår många arrangemang den helgen i Uppsala, så för den som önskar bo mer enskilt rekommenderar vi att ni bokar ert boende snarast! Ett hotell som fortfarande har platser är Hotell Fyrislund, https://www.hotellfyrislund.se.

Mer detaljerat schema kommer senare, men första ispasset är på lördag 6/5 klockan 09.30 och sista ispasset på söndag 7/5 slutar 18.00.

Helgen anordnas i samarbete med SISU Idrottsutbildarna och Östra Svealands Konståkningsförbund.
Välkomna!
Uppsala Skridskoklubb
Rulla till toppen
en_GBEnglish