USK

Shower

Uppsala skridskoklubb anordnar normalt två shower per säsong. I slutet av höstsäsongen har vi en traditionell Julshow som avslutning på terminen med släde och tomte. Temat varierar från år till år men fackeldansen består.

På våren är det Vårshow och det är ofta i slutet av mars eller i början av april. Temat varierar även där men Musicals On Ice, Hitta Nemo och Pelle Svanslös är några exempel.

Vårshowen 2016 Musik genom tiderna samt Vårshowen 2018 Peter Pan on Ice visades i två föreställningar och båda lockade totalt över 1600 besökare!

Juluppvisning 2017: Happiest Christmas Tree, Grupp Gul

Vårshow 2017: Pokémon, Grupp T5

Juluppvisning 2016: Jubelbarnen & Färgspöket, K-Grupper

Vårshow 2016: Abba Medley, K-Grupper

Klubbuppvisning

Klubbuppvisningen är framför allt ett tillfälle för klubbens K-gruppsåkare att få visa upp sina konståkningskunskaper för föräldrar och bekanta. Åkarna visar så kallade slingor som de tränat på. Slingorna har olika svårighetsgrad utifrån hur många märken barnen tagit. Eftersom det är en liten uppvisning uppmuntras barnen att klä sig fint i skjorta och byxor om man är pojke och klänning eller kjol om man är flicka (OBS! inga krav). Vanligtvis visar även nyblivna tävlingsåkare upp sig och ibland även de lite mer erfarna tävlingsåkarna.

Alla barn får ett pris samt ett diplom med ett kort skriftligt omdöme. Efter uppvisningen är det ca en timmes “skridskodisco” med fri åkning för alla som vill. Det kommer att finnas försäljning av fika.

Rulla till toppen
sv_SESwedish